Čakanie na prvé body stále trvá

Naši muži cez víkend v nových dresoch odohrali ďalšie dva zápasy sezóny. V sobotu v Bratislave nestačili na domácich Snipers Bratislava ,,B“. Osudnou sa im stala hlavne druhá tretina, ktorú prehrali 6:2. Po gólovej prestrelke nakoniec prehrali vysoko o 8 gólov.
V nedeľu večer už v plnej zostave privítali na domácej palubovke úradujúceho majstra Dragons Bratislava. Po bezgólovej prvej tretine prišlo opäť horšie druhé dejstvo zápasu, ktoré prakticky rozhodlo o konečnom výsledku. Hoci sa naši florbalisti dostali v záverečnej perióde tromi gólmi do stretnutia a vyrovnali skóre, záver súboja patril hosťom z Ružinova. Ani zlepšený výkon tak teda na úvodné body v sezóne napokon nestačil.
Muži sa nachádzajú po 4. kolách bez bodu na poslednom mieste tabuľky. Túto bilanciu sa budú snažiť vylepšiť o dva týždne, keď najprv v sobotu zavítajú do nášho hlavného mesta, kde budú bojovať proti lídrovi súťaže Jánošíkovím Zbojníkom. V nedeľu privítajú v Malackách vo veľmi dôležitom ,,6 bodovom“ zápase o play-off FBC White Eagles Bratislava.
Výsledky: 2. liga mužov | BA
3. kolo: Snipers Bratislava ,,B“ – 1. SC Malacky 14:6 (4:3, 6:2, 4:1)
4. kolo: 1. SC Malacky – FBC Dragons Ružinov Bratislava 4:7 (0:0, 1:4, 3:3)