Starší žiaci proti Snipers Bratislava „B“ uspeli!

V nedeľu 20. 1. vycestovalo družstvo starších žiakov na svoj predposledný zápas základnej časti do Bratislavy.
Žiaci v takmer plnej zostave zachytili úvod stretnutia, kedy sa im už v prvej polovici úvodnej tretiny podarilo dostať do vedenia o tri góly aj zásluhou využitej presilovky. Súper však v priebehu troch minút znížil svoju stratu na rozdiel jedného gólu. Rozháraná hra nás stála pokoj na hokejkách a hralo sa hore-dole.
Na ďalší, v poradí štvrtý gól, sme tak museli čakať až do druhej tretiny, kedy sme využili zmätok pred súperovou bránou. Gól pripísali rozhodcovia Sebatianovi Štórovi. Bohužiaľ tento gól nebol z kategórie výstavných, skôr ubojovaných a odzrkadľoval dianie na ihrisku.
V treťom dejstve sa našim chlapcom podarilo odskočiť opäť na rozdiel troch gólov, kedy po prihrávke z rohu skončila lopta vinou vlastných obrancov v súperovej sieti. Bratislavský celok dokázal výsledok skorigovať už len kozmeticky, keď v polovici tretej tretiny strelil tretí gól.
Vyjadrenie trénera J. Kašubu: Výborný vstup do stretnutia vystriedalo trápenie sa v útoku. O týždeň nás čaká ďaleko ťažší súper, s ktorým by nám dnešná útočná hra na výhru nestačila. Na druhej strane by som veľmi rád vyzdvihol koncentrovanú a stopercentnú hru v obrane. Vieme kde nás tlačí topánka a budeme na tom pracovať.

12. kolo: Snipers Bratislava „B“ – 1. SC Malacky 3:5 (2:3, 0:1, 1:1)
Góly: 0:1 – Richard Foltýnek, 0:2 – Oliver Gelien (Jakub Klempa), 0:3 – Sebastian Štora, 2:4 – Sebastian Štora (Jakub Klempa), 2:5 – vlastný

Týmto by sme chceli pozvať všetkých fanúšikov na náš ďalší zápas základnej časti proti Tsunami Záhorská Bystrica modrí v nedeľu 27. 1. 2018 o 16:30 v ŠH Malina.