Cez víkend sa na domácej palubovke predstavili až 3 naše kategórie!

Od najmenších až po najväčších. Tak by sa dal charakterizovať posledný víkend, ktorý naše družstvá odohrali v domácom prostredí. Zatiaľ čo mládež zbierala skúsenosti v priateľských zápasoch, muži bojovali o ďalšie body do tabuľky.

V sobotu 26. 9. si vo svojom debutovom zápase zmerali sily naši najmenší s bratislavským Snipers – Dunajská Lužná. Radosť z prvého zápasu v živote pre celé družstvo nepokazil ani fakt, že sa začínal v skorších ranných hodinách. Proti súperom z Bratislavy sme predviedli bojovný výkon, v ktorom sme sa snažili ukázať čo najviac z toho, čo trénujeme. Výsledok 2:16 nebol pre nás taký dôležitý ako skúsenosti, ktoré sme zápasom získali do ďalších bojov, ktoré nás veríme, čakajú čo najskôr.

Hneď po kategórii prípraviek prišli na rad mladší žiaci, ktorí sa takisto chceli v domácom prostredí ukázať v čo najlepšom svetle. Čakal ich rovnaký súper z Dunajskej Lužnej. Sniperi začali aj v tomto zápase aktívnejšie a čoskoro sa dostali do vedenia. Herná prevaha súpera sa zobrazovala na výsledku počas celého zápasu. Na začiatku tretej tretiny sa našim hráčom ale podarilo streliť tri góly v rade za 45 sekúnd, čím znížili gólový rozdiel len na dva góly. V tomto zápase sa taktiež predstavilo niekoľko debutantov, ktorí sa nenechali zahanbiť a predviedli slušný výkon. Zápas sa nakoniec skončil 5:12 pre Snipers – Dunajská Lužná.

Víkend nám uzavrelo družstvo mužov, ktoré v ŠH Malina privítalo súperov z Modry. Pred týmto zápasom sme mali bilanciu jednej výhry a jednej prehry z prvého hracieho víkendu. Keďže muži nastúpili v plnej sile, mohli hrať na tri päťky, čo určite zvýšilo ich šance na úspech, ktorý sa aj dostavil. Modru svojimi ôsmimi gólmi zostrelil prvý útok, v ktorom Samuel Bočkaj skóroval až päťkrát! Ďalšie góly pridali zvyšné dve formácie. „Tretia formácia dorastu opäť ukázala veľkú bojovnosť a zodpovednosť v hre dozadu, no v hre dopredu to v tomto zápase oproti prvým dvom trochu škrípalo. Pokiaľ chcú byť hráči úspešní, budú musieť zefektívniť ofenzívnu hru. To isté sa ale týka aj prvého útoku, ktorý mal opäť nespočetné množstvo šancí, ktoré nevyužil…“ Okomentoval tréner dorastencov Juraj Kašuba. Modra sa aj napriek 11 inkasovaným gólom nevzdávala a záver zápasu dokázala zdramatizovať štyrmi gólmi, čo určite nebol príkladný záver zápasu…

 

1.SC Malacky : FBC Blueberries Modra 11:9 (2:1;5:3;4:5)

 

Chceli by sme poďakovať všetkým divákom, ktorí na zápasy prišli a rešpektovali nariadenia ÚVZ SR! S veľkou radosťou by sme napísali dátum najbližšieho zápasu, kedy by sme sa tešili na ďalšie stretnutie na tribúnach, no to je zatiaľ však v nedohľadne. Správajme sa preto prosím zodpovedne, aby to bolo čo najskôr!