Vzácna víkendová návšteva

Počas prostredného augustového víkendu sme v Malackách po dvoch rokoch opäť privítali aktuálne najlepšie trénera v ČR – Pavla Brusa, spolu s jeho zverencom a jediným českým členom All Stars Teamu ostatných mužských MS v Prahe – Adamom Delongom.

Pavel a Adam pripravili dva dni plné florbalu. Tréningy boli zamerané na individuálnu techniku našich hráčov a čo si budeme hovoriť, od takej kvality to bola veľká motivácia učiť sa! Hráči absolvovali dovedna až 6 tréningov v dvoch dňoch, z ktorých prvé dva boli vždy zamerané viac na techniku a na podvečerných sa vždy hralo. No tiež nie len tak hocijako, pridali sa aj Adam a dokonca aj Pavel, ktorý priznal, že na veľkom ihrisku, 5 na 5, nehral ani nepamätá.

Výsledkom teda bolo odtrénovaných 15 hodín, kompletne prepotených 6 tričiek, vypitých X litrov vody, vstrelených niekoľko sto gólov, nepremenená viac ako polovica nájazdov a nadobudnutie množstva neoceniteľných skúseností. Pavlovi a Adamovi ďakujeme za ich čas a rady, a dúfame, že ich ešte niekedy budeme môcť medzi sebou privítať!