Starší žiaci štartujú na turnaji Slovak Floorball Cup Young 2019

Od dnes sa starší žiaci pod vedením trénera Juraja Kašubu zúčastnia prestížneho florbalového turnaja Slovak Floorball Cup Young 2019 v Bratislave. V základnej skupine ich čakajú tri zápasy so súpermi FBC 11 Trnava, Snipers Bratislava „A“ a Future by Floorball Academy. Družstvá umiestnené na 2. až 4. mieste budú bojovať v osemfinále o postup do štvrťfinále, družstvá na 1. mieste do štvrťfinále postupujú priamo. Naši mladíci budú obhajovať 4. miesto z minulého roku.
„Turnaj Slovak Floorball Cup ako aj všetky ostatné turnaje vnímam ako prípravu družstva, na ligové stretnutia, v ktorej je priestor na skúšanie si nových vecí, či experimentovanie,“ hovorí tréner Juraj Kašuba. „Rozdielom medzi turnajmi, ktoré absolvujeme tesne pred sezónou, ako aj SFC, a medzi posezónnymi turnajmi je hlavne fakt, že hráči by mali byť po prázdninách oddýchnutí ale hlavne fyzicky lepšie pripravení po letnej príprave. Preto sa na turnaj teším a verím, že nás bude hra opäť baviť.“

Zápasy v základnej skupine:
23.8.2019 o 20.00 h: FBC 11 Trnava – 1. SC Malacky (športová hala Dom športu)
24.8.2019 o 9.30 h: 1. SC Malacky – Snipers Bratislava „A“ (športová hala Dom športu)
24.8.2019 o 14.45 h: Future by Floorball Academy – 1. SC Malacky (športová hala Elán)

Zostava: brankári: Oliver Kmoško, Matej Jusko, hráči v poli: Richard Foltýnek, Filip Kmeť, Stanislav Vaniš, Ján Brečka, Šimon Pullmann, Tamara Klempová, Oliver Gelien, Jakub Klempa, Matúš Novota, Jakub Kvaššay, Oliver Beňo.